Etusivu

  Sijainti   Yksityistilaisuudet   Majoitus   Yhteystiedot   Tuleva ohjelma  
   
OULUN TANSSIT KESÄNÄ 2011 KUUSISAAREN PAVILJONGISSA

Kuusisaaren Paviljonki on monien mahdollisuuksien tapahtumapaikka aivan keskustan tuntumassa. Syksyllä 2010 tulipalossa tuhoutuneen Hietasaaren Tanssimajakan tanssi-illat järjestetään ensi kesänä Kuusisaaressa! Valtakunnan huipputanssittajat nousevat lavalle lauantaisin ja kesäkuukausina tanssilattia täyttyy myös keskiviikkoisin.

Auraviihteen toimitusjohtaja Henri Kulmala on muutoksesta mielissään: "Tutkimme tarkkaan eri vaihtoehtoja tanssien jatkamiseksi Hietasaaressa, mutta missään tapauksessa tansseja ei oltaisi voitu aloittaa vielä tänä keväänä, vaikka olisimme sinne uuden tanssipaikan rakennuttaneet. Muita hyväkuntoisia kesätanssipaikkoja ei Oulun seudulla ole olemassa, joten oli hienoa päästä Kuusisaaren Paviljongin isäntien kanssa yhteisymmärrykseen, että jatketaan tanssien järjestämistä Oulussa, Kuusisaaressa. Paviljonki on erinomaisella paikalla lähellä keskustaa ja kauniina kesäiltoina paviljongilta voi seurata meren ympäröimänä auringonlaskua hyvän tanssi- ja iskelmämusiikin soidessa. Esiintyjät tulevat olemaan edelleen Suomen huippuja, tanssi- ja iskelmämusiikin edustajia."

Tanssit Kuusisaaressa käynnistyvät lauantaina 16. huhtikuuta, jolloin vietetään kauden special-avajaisia ja lavalle nousee Tangokuningas 2010 Marko Maunuksela yhdessä Fantasia-yhtyeensä kanssa. Kattaus ei heikkene seuraavinakaan viikkoina, sillä luvassa on Channel Four, Kaija Lustila, Korsuorkesteri ja Tomi Markkola.
__________________________________

Kuusisaaren www-sivut: www.kuusisaari.net

 

 

 
 

 

 
Tulevat tapahtumat
 

© Hietasaaren Tanssimajakka Hietasaarentie 13 90510 Oulu info@hietaviihde.fi